Conform Legislatiei în vigoare, Legea nr 677 din 21 noiembrie 2001, publicata în MONITORUL OFICIAL nr. 790 din 12 decembrie 2001, la data de 22 octombrie 2007, este realizata prin includerea modificarilor si completarilor aduse de: LEGEA nr. 102 din 3 mai 2005LEGEA nr. 278 din 15 octombrie 2007, forma actualizata valabila de la data de 25.05.2018, cu referire la protectia persoanelor în raport cu prelucrarea datelor personale, Kontur Media SRL se oblige sa respecte în stricte conditii de siguranta, a datelor personale furnizate de utilizatori.

 

Care este scopul colectarii de date Personale?

 

  1. Scopul principal este de informare a clientilor Kontur Media SRL cu privire la starea contului creat, pentru facturarea si livrarea produselor comandate si solutionarea oricaror probleme ce tin de retur sau garantie.
  2. Informarea clientilor prin email Marketing, de oferte sau anunturi, privind noutatile si anunturile care apar, prin email sau mesaje text pe telefon – Sms.
  3. Cercetarea pietei, cum ar fi monitorizarea comportamentului utilizatorilor pentru a oferi o mai buna experienta de navigare si monitorizarea vanzarilor ce se efectueaza.

 

La înregistrarea pe site, utilizatorul este rugat sa completeze un formular pentru Cont si pentru comanda, astfel el acceptand ca datele lui personale, vor fi incluse într-o baza de date, atent supravegheata de Kontur Media SRL, baza care este înregistrata la Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter personal, prin care accepta fara nici o rezerva ca aceste date vor fi utilizate în scopurile mentionate anterior.

 

Astfel, din acest Document, utilizatorul a luat la cunostinta, ca date cu caracter personal, folosite în scopurile mentionate anterior, sunt stocate într-un mod sigur si conform legii, s-a respectat dreptul la informare, la accesul de date, de interventie si opozitie si dreptul în care nimeni nu este supus deciziei individuale. De asemenea este garantat si dreptul la sesizarea justitiei în caz ca sunt încalcate reglementarile din Legea 677/2001 cu referire la protectia persoanelor referitor la utilizarea si prelucrarea datelor personale si circulatia libera a acestora.

 

Utilizatorul poate depune o cerere scrisa, care sa contina data, intentia si semnatura cu adresa de expeditie:Bdul. Muncii 14 b, Brasov, Judetul Brasov cu destinatarul: Kontur Media SRL, în care puteti solicita gratuit, o data pe an, confirmarea ca datele dumneavoastra personale sunt procesate. De asemenea în cadrul aceleasi cereri se poate solicita si interventia asupra datelor dupa cum urmeaza:

 

  1. Remedierea, corectare, blocarea, stergerea sau reactualizarea datelor personale care nu sunt în conformitate cu Legea 677/2001, cu referire la protectia persoanelor raportat la prelucrarea datelor cu caracter personal cat si circulatia libera a acestor date, mai ales în cazul în care datele sunt eronate sau incomplete.
  2. Solicitarea de transpunere în date anonime a detaliilor personale care nu respecta legea 677/2001, cu referire la protectia persoanelor raportat la prelucrarea datelor cu caracter personal cat si circulatia libera a acestor date.
  3. Notificarea tertilor a caror date au fost dezvaluite, daca acest proces nu este dificil sau impropriu sau ar provoca lezarea acestora.

 

Kontur Media SRL poate sa furnizeze datele personale ale utilizatorului, altor entitati, care sunt în relatie de parteneriat dar cu conditia pastrarii confidentialitatii, care ofera garantia ca datele personale sunt pastrate în siguranta conform legislatiei în vigoare.

Acesti parteneri pot fi: firme de expediere sau curierat, firme de servicii marketing, firme de servicii bancare sau de plata, Asiguratori sau companii care dezvolta interfete si programe software personalizate pentru Kontur Media SRL.

 

Informatiile utilizatorului, pot fi furnizate la cerere catre Politie, Instante Judecatoresti si Parchetul general dar si unor institutii si organe abilitate conform legii, în urma unei cereri depuse de acestea.