Personalizari

Metode de personalizare Agende si Calendare

  • Serigrafiere 1 culoare/o fata Serigrafiere 1 sau 2 culori: este un procedeu de imprimare care consta în aplicarea unui strat de cerneala pe produsul promotional, folosind o sita/film pregatita în prealabil cu grafica solicitata.
  • Serigrafiere-2-culori-o-fata Serigrafiere 1 sau 2 culori: este un procedeu de imprimare care consta în aplicarea unui strat de cerneala pe produsul promotional, folosind o sita/film pregatita în prealabil cu grafica solicitata.
  • Gravura (pana la 25 cmp) Personalizare prin gravura: este un procedeu de imprimare a imaginilor sau a textului, fie prin arderea suprafetei materialului sau prin zgarierea acestuia.
  • Timbru sec Personalizare prin timbru sec: se face cu ajutorul unei stante pentru a imprima în adancimea materialului, astfel se creeaza un colorit mai inchis decat culoarea materialul initial.
    • Stanta pret: intre 150 - 300 RON + TVA, in functie de complexitatea/suprafata graficii. Se achita doar la prima comanda si se poate refolosi de cate ori este nevoie. Va rog sa aveti in vedere ca trebuie sa achitionati 1 buc agenda in plus pentru reglare temperatura / pozitionare / proba (fiecare coperta are caracteristicile lui speciale).
  • Personalizare interior agenda cu 2 pagini (=1 foaie) printata color fata verso Va rog sa aveti in vedere ca in acest caz termenul de livrare creste semnificativ.
  • Personalizare interior agenda cu 4 pagini (=2 foi) printata color fata verso Va rog sa aveti in vedere ca in acest caz termenul de livrare creste semnificativ.

Imprimare Obiecte in Relief

VersaUV LEF-20 imprima texte, fotografii, logouri sau alte imagini direct pe obiecte de orice forma cu înaltime de max 10 cm. Obiectele pot fi gadgeturi, cadouri, prototipuri, componente industriale sau dispozitive electronice. Imprimanta LEF transforma rapid orice obiect întru-un cadou unic, personalizat – la un pret atractiv. LEF poate imprima pe o varietate infinita de materiale.

Serigrafie si Tampografie

Serigrafia este procedeul de imprimare pe suprafete netede care consta în aplicarea pe materialul pe care se imprima a unui strat de cerneala printr-un sablon cu decupari acoperite cu o sita fina. Imaginea realizata prin imprimarea serigrafica este formata dintr-un numar de puncte care este dat de numarul de ochiuri al sitei din care se realizeaza masca. Imprimarea cu ajutorul serigrafiei se poate face pe materiale textile (tricouri, geci, sepci etc.) sau pe materiale solide (autocolant, agende, calendare, carti de vizita, pixuri etc.)

Tampografia se utilizeaza pentru imprimarea in detaliu a emblemelor sau logo-urilor pe diferite produse, obiecte neregulate cu suprafata cilindrica sau plana. Metoda se foloseste pentru imprimarea pe pixuri, obiecte de birou, brichete, brelocuri, raclete, jucarii, calculatoare sau ceasuri, si alte produse industriale din material plastic, metal, piele, sticla, lemn, PVC, polistiren, ABS, polimetacrilat, hartie, carton - procedeul ramanand acelasi, diferind doar componentele vopselei utilizate.

Broderie

Broderia este o arta de decoratiuni textile cu o indelungata traditie, fiind cel mai elegant si rezistent mod de personalizare atat al produselor textile cat si al altor materiale (tricouri, camasi, sepci, camasi, veste, jachete, cravate, hanorace, manusi, genti, prosoape, sacose, rucsacuri, ecusoane, alte materiale promotionale, etc.)

Broderia se adreseaza tuturor care doresc sa iasa in evidenta printr-o calitate deosebita a suprafetei personalizate.

Gravura

Gravura laser este un proces fara contact, nimic nu atinge obiectul sau materialul in timpul lucrului, iar acesta nu trebuie fixat cu nimic, doar pozitionat in locul potrivit. Astfel dispare riscul deteriorarii suprafetelor. De asemenea, muchiile materialelor decupate raman perfect finisate.

Se pot grava instrumente de scris (pixuri, stilouri, creioane, etc), stick-uri usb, accesorii de birou (agende, mouse-pad-uri, rigle, pusculite, etc), electronice, unelte si scule si aproape orice alt tip de obiecte promotionale.

Timbru Sec

Personalizarea prin timbru sec este metoda cea mai eleganta pentru personalizarea agendelor, brelocurilor din piele, sau orice alt obiect din piele sau inlocuitor, PVC, carton, care permite manipularea termica. Procedura de personalizare prin timbru sec se face cu ajutorul unei ştanţe din fonta în forma graficii dorite, pentru a imprima în adâncimea materialului. Acest procedeu se realizeaza cu o masina speciala ce exercita presiune respectiv temperatura asupra materialului, astfel creandu-se adancime si un colorit mai închis decât culoarea materialul initial.

Transfer Termic

Transferul termic (termotransferul) presupune transferul unei imagini, de pe o folie imprimata si decupata cu ajutorul unui cutter – plotter, pe un suport textil cu ajutorul unei prese termice. Acest procedeu este folosit pentru personalizarea obiectelor textile in cantitati mici, calitatea imprimarii fiind remarcabila, superioara celei serigrafice.

Sublimare

Sublimarea este procesul fizic care implica transformarea particulelor de vopsea dintr-o stare solida intr-o stare gazoasa, fara a transforma intai particulele solide in lichide. Sublimarea este solutia ideala daca doriti sa imprimati pe cani, pe placi ceramice, materiale textile sau pe lanyard-uri.