1.Defintii si termeni

KONTUR MEDIA S.R.L.- este denumirea comerciala a S.C. KONTUR MEDIA S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Brasov, Str. Bulevardul Muncii, nr.14, bloc E16, scara A, apartamentul 15, jud. Brasov, inregistrat la Registrul Comertului Brasov, sub nr. J08/25/09.01.2009, CUI RO24933988

Vanzator - S.C. KONTUR MEDIA S.R.L.

Cumparator/Client- persoana fizica autorizata sau juridica sau orice entitate juridica ce efectueaza o comanda.

Bunuri si Servicii- orice produs sau serviciu, inclusiv acele documente si servicii mentionate in comanda, care urmeaza sa fie furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda- un document electornic ce intervine intre Vanzator si Cumparator prin intermediul caruia Vanzatorul isi da acordul de livrare a Bunurilor si Serviciilor, iar Cumparatorul este de acord cu primirea Bunurilor si a Serviciilor si cu plata acestora.

Specificatii- toate caracteristicile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt prevazute in Comanda.

Site- domeniul www.agendecalendare.com

 

2. Utilizarea Site-ului

Utilizarea site-ului https://agendecalendare.com/, respectiv vizitarea si cumpararea produselor implica in mod automat acceptarea Termenilor si Conditiilor de mai jos, de aceea se recomanda citirea cu atentie a urmatoarelor paragrafe.

KONTUR MEDIA S.R.L. poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului www.agendecalendare.com, modificari de structura, accesibilitate sau poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda o notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, KONTUR MEDIA S.R.L. poate limita accesul la anumite parti ale site-ului, la anumite facilitat si poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

 

3. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului: produse, poze, texte, logo-uri si alte date, generic numite “continut”, sunt proprietatea Vanzatorului si a furnizorilor sai, care este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Daca sesizati pe site-ul nostru – www.agendecalendare.com – incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa ni le aduceti la cunostinta la adresa office@agendecalendare.com.

 

4. Produse si politica de vanzare

Efectuarea unei comenzi ii este permisa oricarui Client/Cumparator. In cazul unor motive intemeiate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi, in situatia in care considera ca activitatea Clientului/Cumparatorului pe Site, conduita sau actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul. In situatiile mentionate, Clientul/Cumparatorul poate contacta Vanzatorul pentru a fi informat cu privire la motivele care au stat la baza masurilor mentionate anterior.

Preturile prezentate pe site sunt in lei (RON),  nu includ TVA (19%)  si nici costurile de livrare. Preturile sunt valabile pentru Clientii/Cumparatorii finali. In cazul in care sunteti revanzatori (agentie de publicitate), va rugam sa ne contactati la adresa office@agendecalendare.com pentru a beneficia de preturi speciale.

Vanzatorul se angajeaza sa afiseze corect pe site-ul www.agendecalendare.com preturile si informatiile cu privire la caracteristicile si disponibilitatea produselor.

Totusi, nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este exact, complet, actualizat la zi sau lipsit de erori si nu poate fi facuta responsabil. Daca intampinati astfel de neconcordante, va rugam sa le sesizati pe adresa: office@agendecalendare.com.

Imaginile produselor publicate pe site sunt cu titlu de prezentare, iar produsele/imaginiile pot fi schimbate fara instiintarea prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Imaginile pot contine elemente ce nu fac parte din pachetul produsului.

KONTUR MEDIA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru caracteristicile si specificatiile produselor de pe www.agendecalendare.com, acestea fiind responsabilitatea producatorilor de marci care le furnizeaza. Pentru a evita o astfel de situatie este indicat sa discutati in prealabil cu un consultant de vanzari al firmei noastre. In acelasi timp, KONTUR MEDIA S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza descrierile produselor fara nici o notificare prealabila.

 

5. Modalitatea de plata

 

Conditii de Plata in functie de valoarea comenzii

 • 100% avans pentru produse personalizate
 • Pentru comenzi de pana la 1000 Lei + TVA plata se va face integral in avans
 • Pentru comenzi peste 1000 Lei + TVA se plateste minim 50% avans, restul la livrare (fie ramburs, fie prin confirmarea platii inaintea plecarii coletului).
 • Conditii speciale de plata in baza unui contract valabil pentru comenzi regulate pe parcursul unui an

 

6. Cantitate minima de produse comandate

Conform politicii comerciale, Vanzatorul, din motive rentabil economice, nu va accepta decat acele comenzi care au ca obiect cumpararea unei cantitati minime de produse (calculate in functie de tipul de produse solicitate si de valoarea respectivelor produse).

Cantitatile minime sunt afisate de regula in pagina de produs si difera de la un produs la altul. 

Sunt acceptate comenzile doar de la persoane juridice si persoane fizice autorizate.

Pentru produsele aflate in stocul intern, se accepta comenzi mai mici decat cantitatea minima ce apare pe site, pentru acest lucru trebuie sa ne contactati.

7. Termene de livrare

 • 1-2 zile pentru produsele existente pe stoc (fara inscriptionare)
 • 5-14 zile pentru produsele existente pe stocul extern
 • 15-60 zile pentru comenzi direct din China

 

In cazul in care se doreste personalizarea produselor, termenul mai sus mentionat poate fi prelungit cu maxim 1-15 zile, Clientul/Cumparatorul urmand sa fie informat de catre Vanzator cu privire la data stabilita pentru livrarea produselor finite.

Modalitatea de livrare difera de la caz la caz, realizandu-se fie prin serviciile de curierat extern, fie prin intermediul propriei flote auto, si este comunicata ulterior de catre personalul de vanzari al companiei.

Termenul de livrare se calculeaza dupa parcurgerea urmatorilor pasi:

 • Confirmarea comenzii de catre Vanzator;
 • Transmiterea confirmarii platii de catre Cumparator/Client;
 • Primirea bunului de executiei din partea Cumparatorului/Clientului;

Acordarea bunului de executie reprezinta asumarea in totalitate a responsabilitatii Cumparatorului/Clientului pentru continutul lucrarii ce urmeaza a fi realizat.

 

Vanzatorul poate anula comanda plasata de catre Cumparator/Client, fara nicio obligatie ulterioara a unei parti fata de cealalta in urmatoarele situatii:

●  Neachitarea sumei ce reprezinta valoarea lucrarii/ avansul;

● Grafica trimisa de catre Cumparator/Client. pentru realizarea bunurilor, nu este conform cu cerintele   comunicate de catre Vanzator, iar Cumparatorul/Clientul refuza sa achite costurile pentru pregatirea graficii corespunzatoare.

● Cumparatorul/Clientul nu a oferit bunul de executiei;

● Vanzatorul nu poate respecta timpul de executie specificat de catre Cumparator/Client;

● Datele furnizate de catre Cumparator/Client sunt incorecte sau incomplete.

 

In perioada de varf (septembrie – decembrie) neachitarea facturii de avans poate duca la indisponibilitatea produselor comandate, Vanzatorul neavand posibilitatea de a tine produsele rezervate.  

8. Politica de returnare si garantia produselor

Pentru produsele comercializate nu se ofera garantie. Anularea comenzilor online se face numai prin e-mail trimis pe adresa office@agendecalendare.comin maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

Nerespectarea termenului de anularea a comenzii atrage dupa sine urmatoarele obligatii:

 • Plata integrala a comenzii in cazul produselor personalizate la care sa acordat bunul de executie;
 • Plata unei procent de 30% din valoare comenzii dar min. 100 Lei + TVA pentru produse nepersonalizate respectiv costul transportului, acesta putand fii intern sau extern, in functie de produsele comandate.

Se poate solicita returul produselor livrate de Vanzator, in urma unei notificari scrise in care Cumparatorul/Clientul, precizeaza motivele returului doar daca se afla intr-una dintre situatiile enumerate mai jos:

 1. Produsele expediate prezinta deteriorari fizice

  Produsele expediate prezinta deteriorari fizice care nu rezulta din cauza transportului – ambalajul fiind intact, in acest caz utilizatorul poate solicita inlocuirea produselor cu produse similare sau returnarea contravalorii acestora. In cazul in care comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa contravaloarea produselor comandate in maxim 14 zile.

  Nu se ofera inlocuirea produselor ce prezinta defecte din timpul transportului datorita manevrarii defectuase a firmelor/agentilor de curierat, Vanzatorul nu poate fii tras la raspundere pentru aceste pauge.

 2. Produse ce au fost livrate gresit

  Daca s-a livrat un alt produs decat cel comandat de Cumparator/Client, atunci trebuie semnalat in maxim 2 zile lucratoare acest aspect, pentru a returna produsul respectiv, care va fi inlocuit cu cel comandat. In cazul in care Vanzatorul nu poate inlocui produsele, va proceda la restituirea catre Client/Cumparator a contravalorii produselor.

Costurile de transport pentru produsele trimise de Client/Cumparator, vor fi suportate de catre acesta, iar returul in vederea inlocuirii, vor fi suportate de catre Vanzator.

Solutionarea reclamatiilor se va realiza in raport cu prevederile legale in vigoare, in minimum 48 de ore de la livrare dar nu mai tarziu de 2 luni de la momentul inregistrarii reclamatiei.

NOTA: Produsele trebuie returnate de Client/Cumparator in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care au insotit produsele, si sa prezinte marcajele care atesta originalitatea produselor. Expedierea returului se va face prin intermediul aceluiasi serviciu de curierat prin care au fost livrate produsele de catre Vanzator.

Nu se accepta returul produselor care prezinta urme de uzura, lovire, zgarieturi, etc.

 

Conform art.10 din Ordonanta 130/2000, nu se pot returna produsele personalizate la cererea clientilor. 

Nu se considera defect de printare diferenta de nuanta; exista posibilitatea ca pe ecranul calculatorului culoarea sa fie mai inchisa/deschisa deoarece modelul de culoare utilizat de acest dispozitiv este RGB, iar pentru tipar, modelul de culoare folosit este CMYK.

9. Confidentialitatea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata cu cerintele (GDPR) Regulamentul (UE) 2016/679 si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform cerintelor (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice și OUG 13/24.04.2012, KONTUR MEDIA S.R.L. poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal precum nume, adresa de e-mail, nr. de telefon, date personale. Datele de la dumneavoastra se folosesc in scopul emiterii documentelor fiscale, finalizarii si livrarii comenzilor precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca acestea sunt furnizate in mod voluntar.

 S.C. KONTUR MEDIA S.R.L. respecta informatiile confidentiale furnizate de clienti, nu vinde, nu inchiriaza si nu ofera unor terte persoane aceste informatii, decat respectand temeiurile legale.

S.C. KONTUR MEDIA.R.L. nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.agendecalendare.com poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare.

In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, KONTUR MEDIA S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele ce pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte KONTUR MEDIA S.R.L. in cel mai scurt timp.

 

10. Cookie-urile

Cookie-ul reprezinta un fisier de tip “.txt”, oferite browser-ului dumneavostra de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavostra. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dumneavoastra, sa fiti anuntati de fiecare data cand primiti cate un cookie sau sa refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este important sa stiti ca daca ati setat browser-ul sa refuze cookie-urile, este posibil ca unele sectiuni din site sa nu poata fi vizualizate normal.

Daca nu doriti informatii colectate prin utilizarea de Cookies, exista în multe browsere un procedeu simplu care va permite sa respingeti sau sa acceptati caracteristicile/functiile Cookies. Dar va rugam sa retineti ca Cookies ar putea fi necesare pentru a va putea furniza anumite facilitati ale serviciilor noastre online. KONTUR MEDIA S.R.L.nu poate controla si nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastra, instalate de o terta parte. Aceste cookie-uri nu pot fi folosite pentru a va identifica pe dumneavoastra.

 

11. Abonare Newsletter

Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod express si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de KONTUR MEDIA S.R.L.

 

12. Declinarea responsabilitatilor

KONTUR MEDIA S.R.L. nu ofera nicio garantie ca produsele comandate de pe www.agendecalendare.com vor satisface toate dorintele utilizatorului.

KONTUR MEDIA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu ofera nicio garantie cu privire la functionarea site-ului sau corectitudinea informatiilor prezentate in cadrul acestuia. Datele personale completate in formular vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.

 

13. Dispozitii Finale

KONTUR MEDIA S.R.L. are dreptul de a modifica acesti termeni si conditii in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Daca aveti vreo problema care nu poate fi rezolvata prin email sau telefon cu persoana care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere amiabila gratuita cu Mierlea Bustya Iringo pe mail la adresa office@agendecalendare.com sau la telefon +40368.414.001

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.